Untul de Shea – Beneficii Cosmetice

Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (shea) cunoscut si sub denumirea de Mangifolia, ce creste in savanele semi aride nord-africane

  1. Conține un amestec imbatabil de vitamine și minerale: vitaminele A, E, D, F și antioxidanți naturali, ingrediente care hrănesc, regenerează, calmează și netezesc pielea matură, contribuind la prevenirea și combaterea ridurilor.

 

  1. Oferă protecție naturală împotriva razelor ultraviolete și a radicalilor liberi – de acest efect e responsabilă cantitatea generoasă de vitamina E conținută de untul de Shea. Dacă ai abuzat de întâlnirea cu astrul-rege, află că tot la untul de shea poți apela pentru calmarea arsurilor solare.

 

  1. Conține acid oleic, acid stearic, acid palmitic și acid linolenic. Acești acizi grași păstrează pielea elastică și hidratată în special în sezonul rece și când aerul este foarte uscat. Untul de Shea poate fi aplicat în orice zonă în care ne simțim pielea uscată și deshidratată.

 

  1. Redă frumusețea buzelor și părului. Studii multiple au demonstrat că untul de Shea are proprietăți miraculoase atunci când vine vorba de îngrijirea buzelor și a părului. Buzelor crăpate le redă netezimea și finețea, iar părul scapă de mătreață, devine mai strălucitor și mai plin de vigoare.

 

  1. E un excelent regenerator cutanat natural. Dacă problemele tale cu pielea trec dincolo de micile neplăceri ocazionale, tot untul de Shea e salvator. Prin stimularea procesului de regenerare celulară, el grăbește vindecarea eczemelor, dermatitei, erupțiilor cutanate, vergeturilor, psoriazisului și iritațiilor de tot felul. Atenție, untul de shea utilizat mai ales în aceste cazuri trebuie să fie 100% natural, nerafinat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *